26 november, 2021

The new injectable in town: lift de billen en verjong de huid met Lanluma

Auteur: Yamila Bollen

The new injectable in town: lift de billen en verjong de huid met Lanluma

Altijd al je billen willen liften, maar vind je een operatie te ingrijpend? Dan is Lanluma wellicht een uitkomst! Lanluma is een nieuwe injectable op de markt, welke collageen aanmaak stimuleert. De injectable is te gebruiken voor zowel het lichaam als het gezicht en is in staat om glad te maken, te vormen en te modelleren. Het resultaat is meer volume, waardoor je er jonger uitziet of jouw curves een boost krijgen.

Hoe werkt Lanluma?

Lanluma is een injecteerbaar poly-L melkzuur (PLLA) collageenstimulerend middel, de injectable kan op twee manieren worden ingezet. Enerzijds kan het worden ingezet om volume aan te brengen en contouren te corrigeren en te verbeteren, met als resultaat vollere rondingen bij bijvoorbeeld platte of slappe billen. Ook de strakheid van de huid en de textuur van de billen wordt hierbij aangepakt. Verder kan de injectable ook helpen om cellulitis en kuiltjes te verminderen.

Anderzijds kan Lanluma worden ingezet voor volumeherstel in het gezicht, wat een verjongend en verfrissend effect heeft. De injectable is dus in staat om een jeugdige uitstraling te creëren, door collageen aanmaak te stimuleren en op deze manier lijntjes in het gezicht te corrigeren.

Behandelgebieden

Aangezien Lanluma dus op twee manieren kan worden ingezet zijn er flink wat behandelgebieden. Een aantal voorbeelden:

  • Corrigeren van fijne lijntjes, diepe plooien en rimpels in het gezicht
  • Remodelleren van de kin- en kaaklijn door het aanbrengen van contouren
  • Volume aanbrengen bij de wangen of slapen
  • Het verjongen van de handrug
  • Volume toevoegen aan en het modelleren van de billen
  • Corrigeren van cellulitis op de dijen
  • Huidverjonging van het decolleté en de hals

Informatie over de behandeling

Een behandeling met Lanluma bestaat uit meerdere sessies, gemiddeld twee tot drie over een periode van drie maanden. Het behandelde gebied verandert nadat het natuurlijke collageen is opgebouwd en gegroeid. De resultaten van Lanluma verschijnen op een geleidelijke manier, gedurende twee tot drie maanden. Dit resultaat is tot twee jaar zichtbaar.

Na de behandeling is het belangrijk dat een aantal dagen de zon, de sportschool en de sauna worden vermeden. Ook is het nodig om het behandelde gebied te masseren voor tien minuten, tweemaal per dag voor twee weken na de behandeling. Dit is van belang om ervoor te zorgen dat Lanluma evenredig wordt verdeeld, zodat eventuele onregelmatigheden worden voorkomen. Ten opzichte van een operatie is Lanluma dus veiliger, sneller, heeft het een lage uitvaltijd en resulteert het in weinig tot geen pijn.

Ook enthousiast geworden? Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij Cosmopolitan Clinic Amsterdam voor meer informatie.

Deel artikel: