Drs. Leanne Wong, Cosmetisch Arts KNMG

Drs. Leanne Wong is Cosmetisch Arts KNMG met speciale interesse in niet-invasieve esthetische behandelingen van het gelaat. Na haar geneeskunde studie aan het Vumc Amsterdam heeft drs. Wong twee jaar ervaring opgedaan op de afdeling algemene chirurgie en vier jaar plastische chirurgie in verschillende ziekenhuizen. Om haar enthousiasme voor het medisch esthetische na te volgen, heeft drs. Wong een tweejarig specialisatie afgerond in de Cosmetische Geneeskunde. Drs. Wong behoort ook tot de eerste groep in Nederland die deze officiële specialisatie heeft voltooid. Drs. Wong is gecertificeerd Cosmetisch Arts (KNMG) via de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Tijdens haar carrière was drs. Wong ook betrokken bij het onderwijs en gaf les aan tweede en derde jaar operatie-assistenten over plastische chirurgie. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de cosmetische geneeskunde, volgt drs. Wong regelmatig cursussen en gaat naar congressen gedurende het jaar door. Drs. Wong is oprichter en eigenaar van Cosmopolitan Clinic Amsterdam.

Edelmar Pieternelle, Huidtherapeut

Edelmar Pieternelle heeft zijn opleiding aan de Hogeschool Utrecht gevolgd en is sinds 2010 huidtherapeut. Hij heeft uitgebreide ervaring in het medisch maar ook cosmetisch aspect van de huid. Als huidtherapeut behandelt hij littekens, pigmentstoornissen, acne en oneffenheden van de huid. Preventie van huidkanker en donkere huid zijn ook deel van zijn specialisaties.

Bij Cosmopolitan Clinic Amsterdam houdt hij zich bezig met huidverbetering door middel van peelings, microneedling, bindweefselmassages en huidverzorgingsproducten.

Zijn streven is om de mooie huid nog mooier te maken.

Edelmar is verder ook professioneel danser. De combinatie van deze twee beroepen geven hem een compleet gevoel waardoor hij de positieve energie van het ene beroep meeneemt naar het andere.

Edelmar is lid van de NvH en is KP geregistreerd.