Drs. Leanne Wong, Cosmetisch Arts KNMG

Drs. Leanne Wong is Cosmetisch Arts KNMG met speciale interesse in niet-invasieve esthetische behandelingen van het gelaat. Na haar geneeskunde studie aan het Vumc Amsterdam heeft drs. Wong twee jaar ervaring opgedaan op de afdeling algemene chirurgie en vier jaar plastische chirurgie in verschillende ziekenhuizen. Om haar enthousiasme voor het medisch esthetische na te volgen, heeft drs. Wong een tweejarig specialisatie afgerond in de Cosmetische Geneeskunde. Drs. Wong behoort ook tot de eerste groep in Nederland die deze officiële specialisatie heeft voltooid. Drs. Wong is gecertificeerd Cosmetisch Arts (KNMG) via de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Tijdens haar carrière was drs. Wong ook betrokken bij het onderwijs en gaf les aan tweede en derde jaar operatie-assistenten over plastische chirurgie. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de cosmetische geneeskunde, volgt drs. Wong regelmatig cursussen en gaat naar congressen gedurende het jaar door. Drs. Wong is oprichter en eigenaar van Cosmopolitan Clinic Amsterdam.

Cosmetic Doctor KNMG with a special interest in non-invasive aesthetic treatments of the face.

DRS. Melissa Gomez, Cosmetisch Arts

Drs. Melissa Gomez heeft na haar opleiding tot huisarts een Masteropleiding esthetische geneeskunde gevolgd aan de Universiteit van Valencia in Spanje. Hierdoor is ze bekwaam in het uitvoeren van behandelingen met injectables en kleine chirurgische ingrepen.

Sinds 2018 werkt ze in Nederland en heeft ze veel ervaring opgedaan, voornamelijk met injectables en kleine cosmetische ingrepen.

Ze spreekt vloeiend Nederlands en beschikt over een BIG-registratie. Daarnaast is ze lid van de NVCG.

Treatments with injectables and minor surgical procedures.

Edelmar Pieternelle, Huidtherapeut

Edelmar Pieternelle heeft zijn opleiding aan de Hogeschool Utrecht gevolgd en is sinds 2010 huidtherapeut. Hij heeft uitgebreide ervaring in het medisch maar ook cosmetisch aspect van de huid. Als huidtherapeut behandelt hij littekens, pigmentstoornissen, acne en oneffenheden van de huid. Preventie van huidkanker en donkere huid zijn ook deel van zijn specialisaties.

Bij Cosmopolitan Clinic Amsterdam houdt hij zich bezig met huidverbetering door middel van peelings, microneedling, bindweefselmassages en huidverzorgingsproducten.

Zijn streven is om de mooie huid nog mooier te maken.

Edelmar is verder ook professioneel danser. De combinatie van deze twee beroepen geven hem een compleet gevoel waardoor hij de positieve energie van het ene beroep meeneemt naar het andere.

Edelmar is lid van de NvH en is KP geregistreerd.

Treat scars, pigment disorders, acne, and irregularities of the skin.

Thaïs Teresa, Huidspecialist

Ontdek de expertise van Thaïs, onze toegewijde schoonheidsspecialiste bij Cosmopolitan Clinic Amsterdam. Thaïs is gespecialiseerd in een scala aan verjongende facials, bindweefselmassages en precisie behandelingen voor wenkbrauwen en wimpers, waaronder wenkbrauw- en lash lifting.

Met Thaïs’ vaardige technieken en persoonlijke benadering zult u zich na elke behandeling verfrist, zelfverzekerd en stralend voelen!

Marja & Rochelle - Allround receptionistes

ALLROUND RECEPTIE