Feestdagen bij Cosmopolitan Clinic Amsterdam
17 november, 2023

Feestdagen bij Cosmopolitan Clinic Amsterdam

Auteur: Leanne Wong
Terwijl het feestseizoen zich ontvouwt, nodigen we je uit om binnen te stappen in een wereld van schoonheid en blijdschap bij Cosmopolitan Clinic Amsterdam. Onze aanbiedingen voor december zijn ontworpen om je seizoen vrolijk en stralend te maken:

 

✨Verrassingen onder de 🎄boom: Elke klant krijgt de kans om een cadeau te kiezen onder onze kerstboom. De spanning van het uitpakken van deze cadeaus voegt een extra vleugje magie toe aan je bezoek, met verrassingsgeschenken variërend tot €500 in waarde.
✨ Het Geschenk van Stralendheid – Prodigy Peel: ‘Tis het seizoen van vernieuwing, en wat is een betere manier om het te omarmen dan met onze Prodigy Peel van IS Clinical. Terwijl de koude winterlucht neerdaalt, trakteer je jouw huid op deze transformerende ervaring, waarbij een stralende en verjongde teint wordt onthuld, klaar voor de feestdagen.
✨ Luscious Lips 👄 Luxurious Gloss: Bij elke lipfillerbehandeling medium (€350 en hoger) ontvang je een gratis Infracyte Luscious Lips ter waarde van €56. Het is de perfecte manier om je feestelijke look een extra glans te geven.
✨ IS Clinical Giftset – Environmental Protection Collection: Geef de perfecte huidverzorgingset dit seizoen cadeau met onze IS Clinical “Environmental Protection Collection” voor €187 (oorspronkelijke waarde €245). Deze zorgvuldig samengestelde set bevat de best verkochte Cleansing Complex, 3x soorten Vitamin C Serums en Extreme Protect SPF40, waardoor het een perfect kerstcadeau is.
✨ Feestelijke Profhilo Handen 🙌 Glow: Verwen niet alleen je gezicht maar ook je handen in de feestelijke gloed met onze Profhilo-behandeling. Terwijl de winter zijn tol eist, zorgt deze behandeling ervoor dat je handen zachtheid en jeugdigheid uitstralen, precies op tijd voor feestelijke bijeenkomsten.

Cosmopolitan Cadeaubonnen
Kun je niet beslissen over het perfecte cadeau? Onze Cosmopolitan Clinic-cadeaubonnen zijn zowel in de kliniek als online beschikbaar. Verspreid de vreugde van schoonheid en zelfverzorging naar je vrienden en familie met het cadeau van keuze.
Laat Cosmopolitan Clinic Amsterdam je favoriete bestemming zijn voor schoonheid en ontspanning. Boek nu je afspraken om je plek te verzekeren!

 

Wij wensen je een seizoen vol schoonheid, vreugde en heerlijke verrassingen toe!

 

Deel artikel: